Kategori Arkiv: Lubne øktxlyst

Sex treff cyster på eggstokkene smerter

sex treff cyster på eggstokkene smerter

Noen kvinner har for eksempel ufarlige utvekster på eggstokkene (cyster) som ofte bort av seg selv. Dersom begge eggstokkene fjernes under operasjonen, kan du ikke bli gravid på naturlig måte. Noen opplever også nummenhet og prikking i hender og føtter og nedsatt hørsel, men disse problemene er mindre vanlige. Grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg er nyskjerrig på om vi opplever dette likt, og hvor i bekkenet man kjenner disse smertene. Legen kan imidlertid anbefale å operere de bort hvis de gir plagsomme symptomer eller er vanskelige å skille fra kreft.

Videos

Big Ass Latina Takes Big Black Dick.

Sex treff cyster på eggstokkene smerter - Smerter i eggstokkene

Du kan bruke den når du snakker med helsepersonell og apotek. Hvorvidt du trenger videre behandling etter operasjonen vil avhenge av kirurgens funn og resultatene fra vevsprøven. Det minner om et slags krafig "nålestikk" etterfulgt av en slags "svie" Det jeg synes er rart er at selv om jeg hadde uttalt med endo. Du trenger vanligvis ikke å overnatte på sykehus. Du kommer deg raskere etter denne operasjonen enn etter åpen kirurgi. Det finnes to typer av operasjon for å fjerne en cyste, laparoskopi og laparotomi. Prognosen avhenger også av hvor vellykket operasjonen er og hvor god effekt behandlingen har på kreftsvulsten. Allmenntilstanden vil ofte være dårlig etter en stor operasjon, men når du merker at formen kommer tilbake, kan du gjenoppta daglige gjøremål som før.

Sex treff cyster på eggstokkene smerter - Cyster på

Operasjonen tar omtrent en halv time, og mange reiser hjem fra sykehuset samme dag. Men det er alltid en mulighet for at nye cyster oppstår. Det er en risiko for kraftige blødninger rett etter operasjonen, og en sjelden gang kan det danne seg blodpropp i massasje tube free sex vedio beina. Hvis legen mistenker at cysten kan være tegn på kreft, eller den er svært stor, trenger du kanskje en åpen kirurgi (laparotomi). Salgsnavn kan variere, snakk derfor med apotekansatte eller legen din dersom du har spørsmål om navn på legemidler. Noen har kun smerter på den ene siden av bekkenet, andre merker smertene sterkere under eller etter sex. Forskning viser at kjemoterapi kan forlenge livet ved eggstokkreft. Trenger du ytterligere behandling vil dette normalt være cellegift (kjemoterapi). Dette er mer vanlig hos eldre kvinner, særlig etter overgangsalderen. Immunforsvaret blir ofte svekket under behandlingen. Tilstander som kan påvirke hormonnivået og gi en godartet cyste kan være: Tamoxifen (legemiddel mot brystkreft polycystisk ovariesyndrom (pcos graviditet. Men cystene kan en sjelden gang være tegn på eggstokkreft. Hvis sykdommen er langtkommen med omfattende spredning, kan den ikke kureres. Det er ikke uvanlig å miste lyst til å ha sex på en stund. Ønsker du å bli gravid senere kan du få hjelp med assistert befruktning. Om din generelle helsetilstand, eventuelle sykdommer i familien, undersøkelsen består ofte av at legen kjenner på magen og en gynekologisk undersøkelse som omfatter både eggstokkene og eggledere. Det kan variere i intensitet og lengde. Forstoppelse, diaré, følelsen av å være oppsvulmet eller mett til tross for lite matinntak. sex treff cyster på eggstokkene smerter

    Flere artikler

0 Kommentar på "Sex treff cyster på eggstokkene smerter"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *